Puisi Bahasa Sunda

blogger templates
Puisi Sunda - Puisi bahasa sunda kumpulan puisi cinta bahasa sunda, Buat orang sunda yang suka sama puisi romantis puisi bahasa sunda mangga dibaca puisi cinta bahasa sunda di handap ieu :

Lebah pertelon pasosore aya teuteup jeung imut
Teuteup nu matak nembus jajantung
Imut nu ngelet matak nyeredet kana hate
Di lebah dinya rasa sono patepung deui

Lebah pertelon silih teuteup ku ka deudeuh
Lebah pertelon silih baledog imut ka asih
Lebah pertelon silih patarema kaanyaah
Lebah pertelon silih mantengkeun katresna
Lebah pertelon teuteup jeung imut anjeung matri dina ati

Teuteup jeung imut nu eta moal bisa ditepungan deui
Geus kalimpudan ku waktu

Teuteup jeung imut nu eta geus ngancik dina ati
Anu moal bisa leungit deui

Ibun harepan
kamari rundayan katineung rek dipalerkeun
bongan mawa eurih
nu ngageuri kana ati
ngabudalkeun kingkin
jeung rambisakna rasa

tadi,
ku naon salira ngaririhan deui
mawa ibun sanajan sakeclak
nu nyirungan deui katineung
nu ngahaja rek disinglar

duh gamparan,
guligahna rasa
hamo bisa disidem deui..
Nah itulah beberapa kumpulan puisi bahasa sunda, engke lain waktu di tambihan dei.

10 Responses to "Puisi Bahasa Sunda"

  1. anggi cii bawell25 Juni 2011 06.26

    @arti ny ap?

    BalasHapus
  2. gan..numpang copy sebagian..thx

    BalasHapus
  3. Ya silahkan gan.. jngan lupa sumber.. heee

    BalasHapus
  4. puyeng baca nya ya......

    BalasHapus
  5. mana lagi yang laij

    BalasHapus
  6. maksutte apa sih? kagak ngarti gue.

    BalasHapus
  7. lamun tiasa mah kanggo anu nuju raheut hate ku awewe

    BalasHapus